Győri Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Iskolánk végzős diákjai 2019. szeptember 9-én a Kamara által szervezett ballagási kiállításon vehettek részt.

A rendezvényre diákoknak, pedagógusoknak és szülőknek is lehetőségük volt ellátogatni.

2 

A szervezők a kiállítást idén is egy virtuális kiállítótér megalkotásával tették egyedibbé. Ezzel a fiatal korosztályt még szélesebb körben tudták tájékoztatni. A tanulóknak minden ballagáshoz kapcsolódó szolgáltatással, termékkel, lehetőségük volt megismerkedni. Mindezt úgy, hogy azonnal összehasonlítható volt a szolgáltatás, a termék tartalma, minősége, ára!

A lányok körében legsikeresebb a sminkpróba volt, ahol folyamatosan hosszú sorok álltak, de hasonlón nagy volt az érdeklődés a tablóképek iránt is. Továbbá ha a résztvevők egy komplett ballagási szettet (öltöny, ruha) szerettek volna magukra ölteni, ezt is megtehették a próbafülkében.

A rendezvény levezényléséhez egy moderátor segítségét vették igénybe, aki folyamatosan próbálta felkelteni az érdeklődést és felhívta a figyelmet a kiállítók termékeire.

Összességében elmondható, hogy hasznos információkkal gazdagodtunk. Sok támogatást, ötleteket kaptunk a ballagási rendezvény megszervezésének minden fontos pontjához.

Ferencz Éva

of. / 12.b

Vonalban

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi