Győri Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 Telefon: 96/516-716                    9023 Győr, Földes Gábor utca 34-36.             E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

in Hírek

Fantasztikus kiránduláson vettek részt iskolánk legjobban teljesítő, jó magaviseletű tanulói 2019.09.18-án Bécsben. Az idegenvezető sok-sok információt adott Ausztriáról, Bécsről, illetve a fővárosban található nevezetességekről.

2

 

Az autóbuszos városnézést követően sétálva is megtekintették a város jelentősebb nevezetességeit, magyar vonatkozású emlékhelyeit. Szívet melengető volt Széchenyi István szülőháza előtt állni, de lenyűgöző volt a Stefansdom, a Hofburg, Schönbrunn és a többi látnivaló is.

A városnézést zárta egy utolsó pillantás a városra a Kahlenbergi kilátóból.

Hazafelé a buszon a látottak összegzéseként vetélkedő volt, ahol a legtöbb ismerettel gyarapodó tanulók csokoládét kaptak.

Köszönet Grábits Mária tanárnőnek, aki megszervezte ezt a kirándulást és Győr Megyei Jogú Város önkormányzatának, valamint a Kereskedők a jövőért „KERI” alapítványnak az anyagi támogatásért.

Molnár Tilda

tagintézmény-vezető helyettes

Vonalban

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi